Somon cu Salsa caldă de fasole neagră

Somon cu Salsa caldă de fasole neagră
Rețeta de somon cu Salsa caldă de fasole neagră ar putea satisface pofta mexicană în jur 15 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $14.52 pe portie. Acest fel principal are 1058 calorii, 133g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână roșii prune, condimente chipotle, coriandru și alte câteva ingrediente, le puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Enchiladas de fasole neagră cu Salsa verde caldă, Quesadillas de fasole neagră cu Salsa caldă de porumb, și Quesadillas de ciuperci sălbatice cu Salsa caldă de fasole neagră pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista