Somon cu pepene galben și șalotă prăjită

Somonul cu pepene galben și șalotă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 372 calorii, 36g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon cu piele, hrean, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, Spanac cu șalotă prăjită, și Kugel de cartofi cu șalotă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați hreanul, sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul brun și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal.
Puneți inelele de șalotă într-o strecurătoare și praf puternic cu amidon de porumb, agitând pentru a le acoperi bine.
Adăugați șalotele în uleiul fierbinte într-un strat uniform și prăjiți la foc moderat până se rumenesc și crocant, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele prăjite pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Condimentează ușor cu sare.
Preîncălziți cuptorul la 40
Condimentează somonul cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul până când strălucește.
Adăugați pielea de somon în jos și gătiți la foc mare până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 3 minute. Întoarceți fileurile și transferați tigaia în cuptor. Gatiti aproximativ 3 minute, sau pana cand somonul este doar fiert.
Între timp, împărțiți pepenele galben între 4 boluri puțin adânci.
Stropiți cu zeama și condimentați ușor cu sare.
Așezați somonul pe pepene galben și lingurați vinaigreta deasupra.
Se presară cu coaja de tei și hreanul ras. Împrăștiați frunzele de țelină și șalotele prăjite peste somon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.