Somon cu parmezan-crustă de ierburi

Somon cu parmezan-crustă de ierburi
Nevoie de o felul principal pescatarian? Somonul cu crustă de parmezan-ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 415 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Somon la cuptor cu crustă de parmezan, Somon la cuptor cu crustă de parmezan, și Pui cu parmezan, usturoi și crustă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Presărați somonul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați somonul pe o tigaie de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă; se toarnă suc de lămâie și ulei de măsline peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Se amestecă împreună pesmetul și următoarele 3 ingrediente; răspândit peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau doar la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Serviți imediat.
7
Notă:Am testat cu amestecul de condimente Dash Tomato Basil Garlic Seasoning.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista