Somon cu marmeladă-sos Balsamic
Rețeta de somon cu sos marmeladă-Balsamic poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întreagă 30 și pescatariană servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, frunze de rozmarin, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Somon cu sos Balsamic, Somon ars cu sos Balsamic, și Somon cu sos balsamic de rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Clătiți somonul, uscați-l și așezați pielea într-o caserolă de 3 litri ușor unsă (aproximativ 9 pe 13 in.). Frecați 1/4 linguriță de piper peste somon.
Coaceți într-un cuptor de 400 de grade F până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru testare), aproximativ 15 minute.
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, combinați rozmarinul, marmelada, oțetul balsamic și ceapa. Se fierbe, amestecând des, până se reduce la 1/2 cană.
Tăiați somonul în bucăți egale; folosiți o spatulă largă pentru a transfera pe farfurii. Se amestecă amestecul de ceapă peste și în jurul somonului.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva]()
Baronul Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Roșu cireș pal cu o nuanță rubinie. Nasul este foarte complex și proaspăt, cu fructe intense, înainte pe cireșe și zmeură se amestecă cu note blânde de migdale prăjite. Vinul are un atac foarte bun, taninuri elegante și suculente. Arome de fructe la mijlocul palatului, în special cireșe, în timp ce finisajul elegant combină plinătatea fructelor proaspete cu rafinamentul terroirului Casablanca.Se împerechează bine cu brânză de capră, talpă în unt de lămâie sau carpaccio de scoici.