Somon cu marmeladă portocalie

Somon cu marmeladă portocalie
Somonul cu marmeladă portocalie este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sos de soia, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Marmeladă De Portocale Somon Marinat, Pui. sau carne de porc, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați somonul pe raftul unei tigaie pentru pui de carne căptușită cu folie; presărați peștele uniform cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Întindeți jumătate din amestecul de marmeladă peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
5
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți amestecul de marmeladă rămas uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Prăjiți peștele 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista