Somon cu marmeladă de ceapă balsamică

Somonul cu marmeladă de ceapă balsamică este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 367 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sare și piper, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Marmeladă de ceapă (sau ceapă balsamică caramelizată), Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați ceapa și tăiați-o în 8 pene.
Se toarnă 1 linguriță de ulei într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați ceapa și gătiți, întorcând o dată, pentru a se rumeni ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați suc de portocale și oțet. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe până când ceapa este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 45 de minute.
Cu puțin timp înainte ca ceapa să fie gata, turnați uleiul rămas într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați somon. Gatiti, intorcand o data, pana cand pestele este opac, dar inca cu aspect umed in partea cea mai groasa (taiata pentru a testa), 7 pana la 9 minute in total.
Transferați somonul în farfurii și serviți cu amestec de ceapă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.