Somon cu marinată de soia de arțar

Somonul cu marinada de soia de arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $ 6.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 465 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Un amestec de scânduri de cedru netratate, whisky de secară, fileuri de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până whisky ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Marinada De Sirop De Arțar, Cidru condimentat și marinată de arțar, și Cea mai bună marinadă pentru somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sosul de soia, siropul de arțar, whisky-ul de secară și pasta de wasabi într-un blender. Acoperiți blenderul și piureul până se omogenizează.
Se toarnă jumătate din amestec într-o pungă de plastic resigilabilă pentru marinată și se rezervă amestecul rămas în frigider pentru înmuierea sosului.
Puneți somonul în pungă, înveliți cu marinată, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați somonul la frigider timp de 4 ore.
Scufundați scândurile de cedru în apă și înmuiați cel puțin 2 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Scoateți fileurile de somon din marinată și așezați fiecare pe o scândură de cedru înmuiată. Aruncați punga și marinata.
Așezați somonul Placat în grătar, închideți capacul și prăjiți până când fulgii de pește ușor cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Se servește cu sos de scufundare rezervat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă Sonoma Coast întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren din 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt Lauren clasice cu nuanțe de lămâie-minerale, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este multi-fațetat, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația de gură prezintă o notă de top a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate neclară care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația intervențională minimă.