Somonul cu legume Gingery și Turmeric ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $ 4.51 pe portie. O porție conține 448 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de turmeric, lapte de cocos, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Gingery cu piersici, Salată De Somon La Grătar Gingery, și Somon de piele crocant cu verdeață Gingery pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie adâncă, fierbeți broccoli și conopida, acoperite, în 1/2 cană de apă timp de 3 minute; se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
În tigaie, încălziți cele 3 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și ghimbirul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați turmericul și gătiți, amestecând, până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
5
Adăugați laptele de cocos, murătura de var și apa rămasă și aduceți la foc mic. Se amestecă legumele și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Preîncălziți o tigaie pentru grătar. Frecați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătar, cu pielea în jos, la foc moderat până când este crocant, 4 minute. Întoarceți și grătiți până când sunt fierte, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
7
Serviți somonul cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.