Somon cu hamei Bearnaise peste piure de conopidă

Somon cu hamei Bearnaise peste piure de conopidă
Somon cu hamei Bearnaise peste piure de conopidă este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 411 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Dacă ați clarificat untul, uleiul de struguri, piperul de cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de somon afumat cu sos de Bearnaise, Ouă fierte și somon afumat cu tarhon Bearnaise, și Ouă fierte și somon afumat cu mărar Bearnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru piure, fierbeți conopida în apă sărată până când este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Scurgeți bine, amestecați smântâna grea și piureul cu un blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3
Adăugați untul cubat și amestecați în continuare pentru a netezi piureul. Condimentează, după gust, cu sare și piper alb și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
4
Pentru sos, fierbeți berea, șalotul, 1 lingură de hamei (rezervând restul), cimbru și piper alb până când lichidul este redus la jumătate. Se strecoară și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Adăugați gălbenușurile de ou la un cazan dublu montat peste o tigaie cu apă abia fierbinte. (Pentru a evita prepararea ouălor amestecate, nivelul apei nu trebuie să atingă fundul vasului dublu al cazanului.) Începeți să bateți gălbenușurile de ou cu un bici și adăugați 1 lingură de reducere a berii. Bateți până când gălbenușurile sunt groase, aproximativ 5 minute. Zdrobiți hameiul rămas în reducere pentru a intensifica aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
ReducereReducere
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți întregul ansamblu de cazan dublu (oală și toate) pe o suprafață rezistentă la căldură, ca o placă de tăiere mare. Ridicați cazanul dublu din oală și așezați un prosop de bucătărie umed curat peste oală, puneți capetele libere ale prosopului sub baza vasului și readuceți vasul cazanului dublu în poziția sa, astfel încât să se așeze deasupra prosopului umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Turnați o parte din untul clarificat în castron într-un flux constant lent, în timp ce bateți constant. Pe măsură ce amestecul se îngroașă, alternați o parte din reducerea berii cu untul, până când tot untul și reducerea sunt emulsionate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
ReducereReducere
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați ardeiul cayenne și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
9
Adăugați sare, dacă este necesar. Reglați grosimea sosului bătând în apă caldă suplimentară. Puneți deoparte într-o zonă caldă până când este gata de utilizare. (Vă rugăm să rețineți că acest sos nu poate fi făcut în avans, așa că încercați să-l cronometrați cât mai aproape de timpul de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
10
Încălziți uleiul de struguri într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește. Condimentați fileurile de somon cu sare și piper și căutați carnea cu fața în jos mai întâi, lăsând netulburate primele câteva minute pentru a permite începerea procesului de caramelizare și pentru a preveni ruperea cărnii. Pentru a completa gustul reducerii berii, ar fi de dorit să puneți un somon tare pe somon, ceea ce înseamnă să-l lăsați să se ardă până când este un maro auriu închis (dar nu ars). Întoarceți peștele și căutați cealaltă parte în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
ReducereReducere
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se ia de pe foc pentru a se lăsa să se odihnească și se acoperă pentru a se reporta gătiți până se fulgi.
12
Puneți niște piure de conopidă pe farfurie. Se acoperă cu o bucată de somon, un sos și o crenguță de chervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
ChervilChervil
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista