Somon Cu Freca De Coriandru Și Cremă De Var

Somon Cu Freca De Coriandru Și Cremă De Var
Somonul cu frecare de coriandru și cremă de var este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, smântână, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon Rapid Cu Lime Și Coriandru (Cilantro), Somon afumat cu creveți, cremă de hrean și vinetă de tei, și Poppadums cu dip de var și coriandru.

Instrucțiuni

1
Prăjiți semințele de coriandru și chimen în tigaie medie grea la foc mediu-mare până la o culoare ușor mai închisă și foarte parfumată, amestecând des, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați semințele într-un castron mediu; rece. Folosind moara de condimente sau mortar cu pistil, măcinați semințele la consistență medie (nu pulbere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă semințele în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4
Adăugați 6 linguri de ulei de măsline, usturoi și 2 lingurițe de coajă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Bateți pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați somon la amestecul de ulei-condiment în vas. Întoarce-te la haină. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 3 ore, transformând somonul ocazional.Poziționați raftul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 232°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Periați foaia de copt cu margini grele cu ulei pentru a acoperi. Lucrând cu 1 file la un moment dat, îndepărtați suficiente condimente în exces pentru a lăsa un strat subțire. Aranjați fileurile pe foaia pregătită, distanțându-se la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Se presară sare și piper. Prăjiți fileurile până când sunt opace în centru, aproximativ 7 minute.Între timp, bateți smântâna, sucul de lămâie și restul de 3/4 linguriță de coajă de tei într-un castron mediu pentru a se amesteca. Condimentează crema de tei după gust cu sare și piper.Aranjați fileurile pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Coaja De TeiCoaja De Tei
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Presărați fiecare generos cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
10
Se servește cu cremă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista