Somon Cu Freca De Coriandru Și Cremă De Var
Somonul cu frecare de coriandru și cremă de var este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, smântână, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon Rapid Cu Lime Și Coriandru (Cilantro), Somon afumat cu creveți, cremă de hrean și vinetă de tei, și Poppadums cu dip de var și coriandru.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de coriandru și chimen în tigaie medie grea la foc mediu-mare până la o culoare ușor mai închisă și foarte parfumată, amestecând des, 3 până la 4 minute.
Transferați semințele într-un castron mediu; rece. Folosind moara de condimente sau mortar cu pistil, măcinați semințele la consistență medie (nu pulbere).
Se toarnă semințele în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Adăugați 6 linguri de ulei de măsline, usturoi și 2 lingurițe de coajă de tei.
Bateți pentru a amesteca.
Adăugați somon la amestecul de ulei-condiment în vas. Întoarce-te la haină. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră și până la 3 ore, transformând somonul ocazional.Poziționați raftul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 232°.
Periați foaia de copt cu margini grele cu ulei pentru a acoperi. Lucrând cu 1 file la un moment dat, îndepărtați suficiente condimente în exces pentru a lăsa un strat subțire. Aranjați fileurile pe foaia pregătită, distanțându-se la 2 inci.
Se presară sare și piper. Prăjiți fileurile până când sunt opace în centru, aproximativ 7 minute.Între timp, bateți smântâna, sucul de lămâie și restul de 3/4 linguriță de coajă de tei într-un castron mediu pentru a se amesteca. Condimentează crema de tei după gust cu sare și piper.Aranjați fileurile pe platou.
Presărați fiecare generos cu coriandru tocat.
Se servește cu cremă de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.