Somonul cu fenicul și Pernod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 533 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, pernod, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon cu fenicul și Pernod, Supă de fenicul prăjită cu Pernod și somon afumat, și Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod.
Instrucțiuni
1
Se amestecă semințele de fenicul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se parfumează, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați semințele într-un castron mic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în unt, șalotă și 1 lingură de frunze de fenicul; condimentează amestecul de unt cu sare și piper.Topiți 1 lingură de amestec de unt în aceeași tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulb de fenicul feliat și 1/4 cană de apă în tigaie; acoperiți și gătiți până când feniculul este crocant, aproximativ 8 minute. Descoperiți tigaia și sotati până când feniculul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați feniculul în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Adăugați 1 lingură de amestec de unt în aceeași tigaie și topiți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați somon; acoperiți și gătiți 5 minute. Întoarceți somonul; adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Acoperiți și continuați să gătiți până când somonul este doar opac în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult. Glisați somonul pe 1 parte a tigaiei; întoarceți feniculul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați Pernod, 2 lingurițe de amestec de unt și restul de 1 lingură de frunze de fenicul tocate; se amestecă pentru a se încălzi.Împărțiți amestecul de fenicul între 2 farfurii. Se acoperă cu somon; lingură amestecul de unt rămas peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.