Somon Cu Fenicul Și Pernod
Somonul cu fenicul și Pernod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 533 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, pernod, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon cu fenicul și Pernod, Supă de fenicul prăjită cu Pernod și somon afumat, și Fusilli cu fenicul , scoici și Pernod.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de fenicul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până se parfumează, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați semințele într-un castron mic; rece.
Se amestecă în unt, șalotă și 1 lingură de frunze de fenicul; condimentează amestecul de unt cu sare și piper.Topiți 1 lingură de amestec de unt în aceeași tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați bulb de fenicul feliat și 1/4 cană de apă în tigaie; acoperiți și gătiți până când feniculul este crocant, aproximativ 8 minute. Descoperiți tigaia și sotati până când feniculul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Transferați feniculul în farfurie.
Presărați somonul cu sare și piper.
Adăugați 1 lingură de amestec de unt în aceeași tigaie și topiți la foc mediu.
Adăugați somon; acoperiți și gătiți 5 minute. Întoarceți somonul; adăugați 1/4 cană de apă în tigaie. Acoperiți și continuați să gătiți până când somonul este doar opac în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult. Glisați somonul pe 1 parte a tigaiei; întoarceți feniculul în tigaie.
Adăugați Pernod, 2 lingurițe de amestec de unt și restul de 1 lingură de frunze de fenicul tocate; se amestecă pentru a se încălzi.Împărțiți amestecul de fenicul între 2 farfurii. Se acoperă cu somon; lingură amestecul de unt rămas peste somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.