Somon cu fenicul

Somonul cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $7.44 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 45 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, frunze de cimbru, bulbi de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este excelent. Somon cu fenicul, Somon Cu Fenicul, și Carpaccio De Somon De Fenicul sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți vânzătorul de pește să taie capul și coada somonului și să-l fluture, îndepărtând toate oasele. Ar trebui să aveți aproximativ 7 kilograme de somon.
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Călește ceapa și feniculul în uleiul de măsline timp de 10 minute la foc mediu-mare, amestecând ocazional.
Adăugați frunzele de cimbru, frunzele de fenicul, coaja de portocală, sucul de portocale, sarea și piperul și sotati încă 5 minute, până când ceapa și feniculul sunt fragede. Gust pentru sare și piper.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe o tăietură și presărați generos ambele părți cu sare și piper.
Întindeți umplutura de fenicul peste jumătate din somon. Trageți cealaltă jumătate în sus și peste umplutură, închizând-o. Legați somonul la fiecare 2 inci cu șnur de bucătărie pentru a asigura umplutura.
Introduceți o tigaie tapetată cu hârtie pergament la cuptor timp de 5 minute pentru a o încălzi. Transferați cu grijă somonul în tigaia fierbinte și coaceți-l exact 30 de minute (10 minute pentru fiecare grosime de 1 inch). Nu exagerați!
Lăsați să se răcească ușor, apoi scoateți șirurile. Pentru a servi, tăiați în felii groase cu un cuțit foarte ascuțit. Acest somon este delicios fierbinte sau la temperatura camerei.
Notă: Dacă faceți acest lucru în avans, asigurați-vă că răciți umplutura înainte de a umple somonul. Dați la frigider până când este gata de prăjit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.