Somon Cu Fasole Verde Și Coajă De Lămâie

Somon Cu Fasole Verde Și Coajă De Lămâie
Somonul cu fasole verde și coaja de lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare grosieră și piper măcinat, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fasole verde cu coajă de lămâie și ulei de trufe, Fasole Verde La Grătar Cu Usturoi Și Coajă De Lămâie, și Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați fileurile de somon în centrul a patru bucăți de pergament lungi de 16 inci. Se acoperă cu fasole verde, coajă de lămâie și capere. Condimentați cu sare și piper și stropiți fiecare cu 1 linguriță de ulei. Îndoiți pergamentul într-o formă de răsucire sau plic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De SomonFile De Somon
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista