Somon Cu Fasole Verde Gingery Și Bok Choy

Somon Cu Fasole Verde Gingery Și Bok Choy
Somonul cu fasole verde Gingery și Bok Choy este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 50 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, file de somon, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Piept de pui Poșat Gingery cu fasole verde și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați somonul cu linguriță de sare și gătiți până la opac, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o a doua tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați scallions, usturoi și ghimbir și gătiți, aruncând, până când sunt parfumate, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați fasolea verde, bok choy, morcovii, apa de cană și sarea de linguriță și gătiți, aruncând ocazional, până când legumele sunt fragede, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bok ChoyBok Choy
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4
Se servește cu somonul și se stropește cu Sriracha.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista