Somon Cu Crustă Panko
Somonul cu crustă Panko este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 411 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 35 minute. Un amestec de pene de lămâie, pătrunjel, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Somon cu crustă Panko, Dijon și somon cu crustă Panko, și Panko Crusted Miere Muștar Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Într-un castron mic, amestecați panko, pătrunjelul, coaja de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Stropiți cu uleiul de măsline și amestecați până când firimiturile sunt acoperite uniform. Pune deoparte.
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe o scândură. Ungeți generos partea superioară a fileurilor cu muștar și apoi presărați generos cu sare și piper. Apăsați amestecul panko gros deasupra muștarului pe fiecare file de somon. Muștarul va ajuta panko să adere.
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare într-o tigaie din fontă de 12 inci sau o tigaie mare grea, rezistentă la cuptor. Când uleiul este foarte fierbinte, adăugați fileurile de somon, cu pielea în jos și căutați timp de 3 până la 4 minute, fără a vă întoarce, pentru a rumeni pielea.
Transferați tigaia în cuptorul încins timp de 5 până la 7 minute până când somonul este aproape gătit și panko-ul este rumenit.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Serviți somonul fierbinte sau la temperatura camerei cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.