Somon cu crustă de migdale cu praz și cremă de lămâie
Somonul cu crustă de migdale cu praz și cremă de lămâie este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 693 calorii. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sare, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon Cu Crustă De Migdale De Lămâie, Somon cu crustă de fistic cu sos de cremă de lămâie, și Somon Cu Crustă De Migdale.
Instrucțiuni
1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați praz; saut 2 minute. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți până când prazul este foarte fraged, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Creșteți căldura la mediu; adăugați suc de lămâie și amestecați până se evaporă lichidul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Se amestecă în smântână. Se fierbe la foc mic până se reduce ușor, aproximativ 2 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
4
Transferați amestecul în blender. Se amestecă până se omogenizează. Se strecoară sosul în aceeași cratiță, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Sosul înainte poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă migdalele, pătrunjelul, coaja de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați făina pe o altă farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
7
Presărați somonul cu sare și piper. Dragă somon în făină, scuturând excesul. Periați ușor 1 parte de somon cu ou bătut. Apăsați partea periată a somonului în amestecul de migdale, apăsând ușor pentru a adera. Aranjați somonul, cu piulița în sus, pe foaia de copt.Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillete mari grele la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Adăugați jumătate de somon în fiecare tigaie, cu partea acoperită cu migdale în jos și gătiți până când crusta se rumeneste, aproximativ 5 minute. Întoarceți somonul. Saut până când somonul este gătit și opac în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați somonul în farfurii.Reîncălziți sosul, amestecând la foc mediu. Puneți în jurul somonului și serviți.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.