Somon Cu Crustă De Migdale

Somon Cu Crustă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu crustă de migdale. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 328 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, piper, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma masa de migdale, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon Cu Crustă De Migdale, Somon Cu Crustă De Migdale, și Somon cu crustă de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas puțin adânc; pus deoparte.
3
Ungeți blaturile și părțile laterale ale peștelui cu suc: presărați sare și piper. Lucrând cu 1 file la un moment dat, dragați partea superioară și părțile laterale în amestec de migdale; așezați pielea cu fața în jos pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
MigdaleMigdale
SucSuc
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Presărați uniform orice amestec de firimituri rămas peste pește; apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
5
Coaceți la 500 timp de 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista