Somon Cu Crustă De Lămâie-Mentă

Somon Cu Crustă De Lămâie-Mentă
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Somonul cu crustă de lămâie-mentă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 322 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon cu sos de Lămâie-Mentă, Somon fiert cu mentă de lămâie Tzatziki, și Creveții și somonul se amestecă cu iarbă de lămâie și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Zest lemon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
3
Transferați coaja într-un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Tăiați lămâia în 4 pene; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
5
Presărați somonul cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
6
Tăiați grosolan 1 cățel de usturoi și adăugați-l în robotul de bucătărie. Tăiați subțire usturoiul rămas și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
7
Rupeți pâinea în bucăți și adăugați la robotul de bucătărie împreună cu mentă, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Procesați până se formează firimituri grosiere și transferați într-un bol mic. Se amestecă 1 linguriță de ulei și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați somon, cu pielea în sus. Gatiti 3 minute. Întoarceți peștele cu spatula, puneți firimiturile pe suprafață și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
În timp ce somonul gătește, încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați usturoi feliat și fulgi de ardei roșu. Sotati 1 minut, pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
12
Adăugați spanac. Se amestecă doar până se ofilesc, se condimentează cu restul de 1/4 linguriță de sare și se aruncă. Împărțiți între 4 feluri de mâncare. Împărțiți somonul în 4 porții; puneți pește pe spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
13
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În19 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista