Somon cu crustă de condimente
Somonul cu crustă de condimente este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 310 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, semințe de susan, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Somon la grătar cu migdale și condimente, Somon cu crustă la cuptor și un cadou McCormick Spice, și Somon cu crustă de condimente cu cartofi saut și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 232°.
Combinați ghimbirul, semințele de susan, coriandrul, chimenul, feniculul, fulgii de ardei roșu și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până când amestecul este tocat mărunt, aproximativ 30 de secunde. Cu motorul pornit, stropiți uleiul prin tubul de alimentare și procesați, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, până când amestecul formează o pastă, aproximativ 20 de secunde. Frecați uleiul pe pielea de somon și puneți somonul, cu pielea în jos, pe un suport așezat pe o foaie de copt cu margini.
Se presară 2 lingurițe. sare uniform peste somon. Folosind mâinile, întindeți pasta de condimente pe somon. Prăjiți până când somonul este gătit după bunul plac, 16 până la 18 minute pentru mediu-rar.
pe baza a șase porții, calorii
44, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
4, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.