Somon Cu Crustă De Cartofi

Somon Cu Crustă De Cartofi
Somonul cu crustă de cartofi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 122 calorii, 22g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, condimente cu ardei de lămâie, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Somon Cu Crustă De Cartofi, Somon cu crustă de cartofi cu salată de ierburi, și Prăjituri Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Pecan-Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați pielea de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
2
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Se amestecă albușul de ou și apa cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
4
Se amestecă cartofii uscați, amidonul de porumb, boia de ardei și condimentele de lămâie-piper. Scufundați doar părțile superioare ale peștelui în amestecul de albuș de ou, apoi apăsați în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PeștePește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare. Gatiti pestele, cartoful in jos, in ulei 3 minute. Întoarceți cu grijă peștele, folosind o spatulă largă. Reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 3 minute mai mult sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista