Somon cu castravete fiert cu șofran și fenicul

Somonul cu castravete fiert cu șofran și fenicul este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 455 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de castraveți—curățați, sare și piper, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pene De Fenicul Fiert Cu Șofran Și Roșii, Somon braconat înot pe fenicul cu șofran și scoici, și Somon Rege Cu Fenicul Fiert Și Anghinare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați feniculul și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați castraveții și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați vinul și șofranul și gătiți până când vinul s-a redus la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul de legume și gătiți până când feniculul este fraged, 10 minute.
Între timp, condimentați bucățile de somon cu sare și piper și pudrați-le ușor cu făina. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați bucățile de somon și gătiți la foc moderat până abia fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați bucățile de somon în cratiță și gătiți timp de 1 minut. Condimentează somonul cu sare și piper și servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.