Somon cu avocado și grapefruit
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, somonul cu avocado și grapefruit ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 420 calorii. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, avocado, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este extraordinar. Somon fript cu Avocado și Grapefruit, Somon Crocant Cu Salată De Avocado Și Grapefruit, și Somon fript cu Salsa de grapefruit Avocado sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Țineți grapefruitul peste un castron pentru a prinde sucurile și curățați-l pentru a îndepărta toată miezul alb.
Tăiați grapefruitul între membrane în segmente. Dacă este necesar, adăugați suc de lămâie la sucurile de grapefruit pentru a ajunge la 2 linguri.
Se amestecă uleiul de măsline extravirgin, apoi se condimentează cu sare de mare și piper. Aruncați segmentele de grapefruit.
Tăiați fiecare avocado pe jumătate pe lungime, îndepărtați pietrele și coajați.
Tăiați carnea în pene de mărimea segmentelor de grapefruit, aruncându-le direct în pansament cu grapefruitul. Aruncați ușor, acoperiți și răciți timp de aproximativ 10 minute.
Tăiați și aruncați tulpinile năsturelului, spălați bine frunzele și agitați-le uscate.
Ungeți ușor somonul și gătiți într-o tigaie antiaderentă la foc mare, cu pielea în jos mai întâi, apoi întoarceți și gătiți ușor pe cealaltă parte, până la auriu afară și încă puțin moale și roz la mijloc (aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte).
Faceți un cuib de năsturel pe fiecare farfurie, puneți somonul în lateral și folosiți o lingură cu fante pentru a aranja avocado și grapefruit deasupra.
Bateți pansamentul, apoi stropiți-l în jurul somonului și peste năsturel.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.