Somon cu ardei iute și unt de lime

Somon cu ardei iute și unt de lime
Somonul cu ardei iute și unt de lime este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, somon, buton de unt și coriandru. 271 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal American. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kebab de somon Thailandez cu ardei iute și lime, Somon Prăjit Cu Sos Cald De Ardei Iute ( Chili ) Lime), și B-B-Q ' D porumb cu Chilli Lime unt.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți somonul, cu pielea în jos, timp de aproximativ 5-6 minute până când pielea este crocantă și aurie. Întoarceți fileurile de somon cu atenție, apoi gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Răsturnați untul în tigaie și, când s-a topit, adăugați ceapa de primăvară, ardeiul iute și coaja de tei pentru a sfârâi în unt timp de 2 minute, apoi adăugați sucul de lămâie. Puneți ardeiul iute și untul de lime peste somon. Se împrăștie cu coriandrul și se servește cu orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista