Somon crocant cu salată de Avocado

Somonul crocant cu salată de Avocado este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 403 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați salată bibb—frunze mari rupte în bucăți de mușcătură, file de somon cu piele, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de prosciutto cu somon și crisp, Salată Brain Power (salată de spanac cu somon, Avocado și afine), și Salată de somon și Avocado.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, aruncând frecvent, până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Într-un castron mare, bateți 1 1/2 linguri de ulei de măsline cu maioneza, sucul de lămâie și sucul de portocale și condimentați cu sare și piper.
Se usucă somonul și se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă foarte mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline la foc moderat până la sclipire.
Adăugați pielea de somon în jos și gătiți până când este crocantă și aurie, aproximativ 6 minute. Întoarceți și gătiți fileurile până când sunt doar roz în centru, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Transferați somonul în farfurii.
Adăugați salata Bibb, avocado și nuci de pin în pansament și aruncați ușor pentru a acoperi. Puneți salata lângă somon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.