Somon cremos cu ratatouille gros
Somonul cremos cu ratatouille gros este un fel principal mediteranean. Această rețetă pescatariană servește 8 și costă $6.04 pe portie. O porție conține 491 calorii, 42G de proteine, și 24g de grăsime. 250 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, passata, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este minunat. Ratatouille Cremoasă Peste Penne, Ratatouille cu cârnați picant de pui Italian și mămăligă cremoasă, și Tacos De Somon la grătar cu Guacamole gros sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie mare antiaderent, adăugați vinetele și gătiți timp de 5 minute, amestecând, până când începe să se înmoaie și să se rumenească.
Adăugați usturoiul și amestecați câteva secunde. Sfat în ardei, dovlecei, passata, stoc și jumătate de busuioc tocat. Condimentați, acoperiți și gătiți timp de 20 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt doar fragede. Se răcește, se amestecă busuiocul rămas și lingura în vase rezistente la cuptor de 8 x 250 ml sau recipiente din folie.
Pentru somon, bateți împreună brânzeturile.
Amestecați pesmetul și nucile de pin pe o farfurie.
Întindeți partea superioară a fileurilor de pește cu amestecul de brânză, apoi înmuiați în firimiturile de nuci pentru a acoperi brânza. Puneți un file deasupra fiecărui vas umplut cu ratatouille.
Puneți vasele în pungi pentru congelator și sigilați. A se utiliza în decurs de 6 săptămâni. Pentru a servi, desfaceți vasele, puneți o tavă de copt într-un cuptor rece, apoi setați la 200C / 180C ventilator / gaz
Coaceți timp de 55 de minute până când clocotește și peștele este gătit. Verificați după 30 de minute dacă firimiturile devin prea maronii, acoperiți peștele cu folie.
Serviți împrăștiat cu busuioc, cu pâine, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.