Somon Coulibiac
Coulibiac de somon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 16 și costă $2.11 pe portie. O porție conține 148 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de parte de somon, gălbenuș de ou, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi aluatul de patiserie, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Crustă De Zahăr Și Condimente ca desert. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 86%. Încercați Somon coulibiac, Coulibiac De Somon, și Coulibiac de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 2 foi de patiserie la o grosime de 1/2 inci și puneți-le deoparte la frigider timp de 30 de minute pentru a se odihni înainte de asamblare. (Acest lucru va face mai ușor de manevrat). În acest moment Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Când este gata de asamblare, Așezați 1 din foile de patiserie pe o suprafață plată cu făină.
Periați cu spălarea ouălor și împrăștiați uniform spanacul deasupra. Apoi acoperiți spanacul cu ciupercile sotate.
Așezați întreaga parte a somonului deasupra spanacului și ciupercilor, asigurându-vă că aveți cel puțin 1/2 inci de patiserie rămase în jurul somonului.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează somonul cu sare și piper și acoperă cu ouăle tocate și ceapa crudă feliată.
Presărați mărar tocat și cimbru și periați spălarea ouălor în mod Liberal în jurul marginilor patiseriei de jos.
Așezați cealaltă foaie de patiserie deasupra somonului și apăsați cele 2 foi împreună, astfel încât să se sigileze bine (totul ar trebui să arate ca o parcelă). Ou se spală în partea de sus și se presară cu puțină sare.
Transferați somonul într-o tigaie și introduceți-l în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
După 30 de minute, verificați temperatura internă plasând un termometru citit instantaneu în centrul somonului. Când citește 125 grade F scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească încă 10 minute. Acesta va continua să gătească pentru încă 20 de minute sau cam asa ceva.
Transferați somonul pe o tăietură și folosind un cuțit zimțat, feliați în bucăți de 2 inci.
Așezați pe un platou de servire și bucurați-vă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersici la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, mere crocante, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitana de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat timp de mai mulți ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
Aromas are concentrated and complex in our 2016 Carneros Chardonnay. Notes of grilled peach, pear, buttered croissant, and vanilla set the stage for a rich, and full-bodied Chardonnay. The aromas expand on the palate with mouthwatering flavors of pear, apple crisp, honeysuckle, toasted coconut, and vanilla wafer. This wine’s balance and structure coupled with its bright acidity makes it an age-worthy wine to be enjoyed for several years. Enjoy this beauty with a succulent roasted chicken and wild mushroom risotto.