Somon Braconat în curte-Bouillon cu busuioc a Ambolioli
Somon fiert în apă în curte-Bouillon cu busuioc a fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. Acest fel principal are 442 calorii, 55g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $6.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de țelină, frunze de dafin, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Încercați Cod fiert în bulion de curte, Picior de miel Braconat în bulion de Curte de vin alb, și Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 8 ingrediente la fiert într-o oală mare. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți bulionul, aruncând solidele; rece. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
3
Așezați peștele pe raft în braconier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Se toarnă bulion răcit în braconier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
5
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a acoperi complet peștele. Acoperiți și gătiți la foc mediu până când lichidul începe să fiarbă (aproximativ 25 de minute). Reduceți căldura până când bulele abia sparg suprafața. Gatiti 5 minute sau pana cand termometrul introdus in cea mai groasa parte a pestelui ajunge la 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Căldura reziduală ar trebui să continue să gătească pește la o temperatură sigură de 140. (Dacă nu sunteți sigur, introduceți un cuțit pentru a vedea dacă carnea este opacă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Scoateți peștele din bulion; îndepărtați pielea superioară. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.