Somonul ars pe orez cu vinaigretă Braziliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,22 USD pe porție. O porție conține 758 calorii, 27G de proteine, și 45g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Dacă aveți spanac pentru copii, ulei de măsline, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon marinat ars într-o crustă de ardei cu vinetă de castraveți, Wasabi ars-somon glazurat cu orez "interzis" , și Somon Brazilian La Grătar pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.