Somon Ars Miso Cu Sos Edamame

Somon Ars Miso Cu Sos Edamame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Miso-ars cu sos Edamame. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 414 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,17 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de tofu mătăsos, suc de lămâie, miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Edamame și somon se amestecă cu unt Miso, File de somon ars cu Edamame Succotash, și Somon Prăjit Cu Reducere Portocalie-Miso.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista