Somon ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel

Somonul ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $5.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă de la doctoroz.com are 169 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână năsturel, suc de portocale, varză de ridiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel, Somon prăjit cu lăstari de mazăre și năsturel, și Salată de ridichi și Nasturel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți și uscați fileurile de somon. Frecați ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați semințele de cânepă într-un vas puțin adânc și înmuiați filetele de somon pe partea de carne.
Încălziți o tigaie din fontă rezistentă la cuptor la foc mare timp de 3 minute. Reduceți la mediu și așezați fileurile, asezonând partea în jos, în tigaie și lăsați-le să gătească timp de 2 minute fără a le mișca. Întoarceți fileurile și dați-le la cuptor pentru 5-7 minute, până când somonul este doar gătit. Timpul poate varia în funcție de grosimea somonului.În timp ce somonul este în cuptor, într-un castron mic amestecați muștarul, sucul, oțetul și sarea.
Adăugați fenicul, năsturelul și mugurii și aruncați ușor până se combină.Puneți fiecare file pe o farfurie.
Așezați o mână plină de salată deasupra fiecăruia dintre fileurile de somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.