Somon ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel

Somon ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel
Somonul ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $5.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă de la doctoroz.com are 169 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână năsturel, suc de portocale, varză de ridiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel, Somon prăjit cu lăstari de mazăre și năsturel, și Salată de ridichi și Nasturel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți și uscați fileurile de somon. Frecați ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De SomonFile De Somon
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați semințele de cânepă într-un vas puțin adânc și înmuiați filetele de somon pe partea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Semințe De CânepăSemințe De Cânepă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți o tigaie din fontă rezistentă la cuptor la foc mare timp de 3 minute. Reduceți la mediu și așezați fileurile, asezonând partea în jos, în tigaie și lăsați-le să gătească timp de 2 minute fără a le mișca. Întoarceți fileurile și dați-le la cuptor pentru 5-7 minute, până când somonul este doar gătit. Timpul poate varia în funcție de grosimea somonului.În timp ce somonul este în cuptor, într-un castron mic amestecați muștarul, sucul, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Adăugați fenicul, năsturelul și mugurii și aruncați ușor până se combină.Puneți fiecare file pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
VarzăVarză
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Așezați o mână plină de salată deasupra fiecăruia dintre fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista