Somon ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel

Somon ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel
Somonul ars cu semințe de cânepă, varză de ridiche și salată de năsturel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 2 și costă $5.27 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă de la doctoroz.com are 169 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână năsturel, suc de portocale, varză de ridiche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Somon prăjit în tigaie cu salată de lămâie de sparanghel, reducere de vin roșu și piure de năsturel, Somon prăjit cu lăstari de mazăre și năsturel, și Salată de ridichi și Nasturel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți și uscați fileurile de somon. Frecați ușor cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De SomonFile De Somon
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați semințele de cânepă într-un vas puțin adânc și înmuiați filetele de somon pe partea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Semințe De CânepăSemințe De Cânepă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
3
Încălziți o tigaie din fontă rezistentă la cuptor la foc mare timp de 3 minute. Reduceți la mediu și așezați fileurile, asezonând partea în jos, în tigaie și lăsați-le să gătească timp de 2 minute fără a le mișca. Întoarceți fileurile și dați-le la cuptor pentru 5-7 minute, până când somonul este doar gătit. Timpul poate varia în funcție de grosimea somonului.În timp ce somonul este în cuptor, într-un castron mic amestecați muștarul, sucul, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Adăugați fenicul, năsturelul și mugurii și aruncați ușor până se combină.Puneți fiecare file pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
VarzăVarză
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Așezați o mână plină de salată deasupra fiecăruia dintre fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista