Somon Ars Cu Linguine Și Pesto De Rampă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul ars cu Linguine și Pesto de rampă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale marconan, brânză asiago, linguine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi cupele pb, puteți urma acest fel principal cu Cupcake Marți~Cupcakes Cu Unt De Arahide ca desert. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Somon ars cu Linguine și Pesto de rampă, Ramp Și Scallop Linguine, și Somon ars cu Fettuccine Pesto.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 2/3 cană bulbi și tulpini de rampă în tigaie și sotati doar până se înmoaie, dar nu se rumenesc, reducând căldura dacă este necesar pentru a preveni rumenirea, aproximativ 5 minute.
Transferați rampele sotate la procesor (Nu curățați tigaia).
Adăugați blaturi verzi, brânză, migdale și tarhon la procesor; procesați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 1/2 cană de ulei și piure până aproape neted.
Transferați pesto în castron. Condimentează după gust cu sare și piper. Do AHEAD poate fi făcut cu 1 zi înainte; acoperiți și răciți.Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei în aceeași tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați somonul cu sare și piper.
Adăugați somon în tigaie și gătiți până când este opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pastele, rezervând 3/4 cană lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală; adăugați toate pesto-urile, cu excepția a 1/4 cană și aruncați-le pentru a acoperi, adăugând suficient lichid de gătit pentru paste cu linguri pentru a se umezi. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți pastele între farfurii. Sus cu somon.
Întindeți 1/4 cană pesto rămasă peste pește și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.