Somon afumat și salată de ouă cu ierburi Involtini

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați somonul afumat și salata de ouă cu ierburi Involtini. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 47 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți arpagic, CR aproxormme fra fra, sare și piper cayenne, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Crepe cu ierburi cu somon afumat și ridichi, Somon afumat cu brânză de capră cu ierburi și pâine prăjită, și Tartine de pâine însămânțate cu brânză de capră cu ierburi și somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ouăle cu crme frache, arpagic, tarhon și muștar; condimentează cu sare și cayenne.
Întindeți feliile de somon pe o suprafață de lucru. Movilă 1 1/2 linguri de salată de ouă pe capetele scurte. Se acoperă cu câteva bețișoare de ridiche și se rulează în cilindri strânși. Acoperiți și refrigerați până la răcire, cel puțin 20 de minute. Tăiați capetele și tăiați rulourile în jumătate.
Se ornează cu ridichile rămase și se servește.
Faceți înainte: rulourile pot fi refrigerate peste noapte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.