Somon afumat și cartofi Fingerling
Somon afumat și cartofi Fingerling este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 78 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați CR-ul, somonul, încercați să construiți o masă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon afumat și cartofi Fingerling, Cartofi Fingerling cu Avocado și somon afumat, și Cartofi Fingerling cu Mousse de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați cartofii pe jumătate pe lungime, aruncați în ulei de măsline și așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie.
Lasă să se răcească.Aranjați bucăți de somon afumat pe cartofi; acoperiți fiecare cu o păpușă de crme frache și capere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.