Somon afumat încăierare cu marar, ceapa rosie si Cr fra fra

Somon afumat încăierare cu marar, ceapa rosie si Cr fra fra
Somon afumat încăierare cu marar, ceapa rosie si Cr fra fra fra fra ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Somon afumat și praz încăierare cu Meyer Lemon Cr Aproxme fra aprox. che, Cina in seara asta: somon afumat cu marar Cr Aproxume Fraiche pe chifla de covrig, și Rye Crispbread Crackers cu piper-marar Cr Aproxme fra FRA și somon afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună CR aproxumme fraiche și ouă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când spumarea dispare, apoi adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați mărar și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la minim și adăugați ouă. Gatiti la foc mic amestecand constant pana cand ouale incep sa se ingroase si incep sa arate cremoase, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se ia de pe foc și se pliază somonul în amestec de ouă și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Serviți ouăle calde cu garnitură opțională de mărar, scallions și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista