Somon afumat pe pâine cu șapte cereale la grătar cu roșii și mărar

Somon afumat pe pâine cu șapte cereale la grătar cu roșii și mărar
Somonul afumat pe pâine de șapte cereale la grătar cu roșii și mărar este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție conține 605 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de canolan, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pâine proaspătă de mărar (fără cereale), Briose cu somon afumat și mărar, și Somon afumat și cupe de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Ungeți pâinea cu ulei de canola, sare și piper. Gratiți pâinea până când este ușor carbonizată pe fiecare parte, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți pâinea pe o tăietură și stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Combinați mierea și muștarul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Schmear pâinea cu muștar de miere și puneți roșii feliate pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
6
Stropiți cu muștar de miere și acoperiți cu câteva felii de somon afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Somon AfumatSomon Afumat
7
Adăugați o altă picătură de muștar de miere și acoperiți cu piper negru și o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Bateți împreună câteva linguri de suc de lămâie și câteva linguri de ulei de măsline extravirgin și stropiți peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Garnisiți cu frunze de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
10
Pe porție (pe baza unui randament de 4 porții): calorii 521; grăsime totală 16 grame; grăsimi saturate 2 grame; proteine 20 grame; carbohidrați Total 75 grame; zahăr: 23 grame; Fibre 7 grame; Colesterol 13 miligrame; Sodiu 1325 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista