Somon afumat pe pâine cu șapte cereale la grătar cu roșii și mărar

Somonul afumat pe pâine de șapte cereale la grătar cu roșii și mărar este un lactate gratuit și pescatarian felul principal. O porție conține 605 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de canolan, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pâine proaspătă de mărar (fără cereale), Briose cu somon afumat și mărar, și Somon afumat și cupe de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Ungeți pâinea cu ulei de canola, sare și piper. Gratiți pâinea până când este ușor carbonizată pe fiecare parte, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți pâinea pe o tăietură și stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Combinați mierea și muștarul într-un castron mic.
Schmear pâinea cu muștar de miere și puneți roșii feliate pe fiecare felie de pâine.
Stropiți cu muștar de miere și acoperiți cu câteva felii de somon afumat.
Adăugați o altă picătură de muștar de miere și acoperiți cu piper negru și o crenguță de mărar.
Bateți împreună câteva linguri de suc de lămâie și câteva linguri de ulei de măsline extravirgin și stropiți peste blaturi.
Garnisiți cu frunze de mărar.
Pe porție (pe baza unui randament de 4 porții): calorii 521; grăsime totală 16 grame; grăsimi saturate 2 grame; proteine 20 grame; carbohidrați Total 75 grame; zahăr: 23 grame; Fibre 7 grame; Colesterol 13 miligrame; Sodiu 1325 miligrame
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.