Somon afumat cu salată de ouă și fasole verde

Somon afumat cu salată de ouă și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat cu salată de ouă și fasole verde. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.7 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, maioneză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Somon afumat la tigaie cu fasole verde și arpagic, Fasole verde cu slănină afumată, și Fasole Verde Cu Paprikan Afumat Și Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 2 litri de apa), neacoperita, pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se transferă într-o baie de gheață pentru a se răci. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
3
Bateți împreună muștar, șalotă, oțet, ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și aruncați cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
PiperPiper
FasoleFasole
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Amestecați împreună ouăle, maioneza, țelina, arpagicul, coaja și sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MaionezăMaioneză
țelinățelină
ArpagicArpagic
PiperPiper
SucSuc
OuăOuă
SareSare
5
Împărțiți rucola între borcane și stratificați deasupra fasole, somon și salată de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De OuăSalată De Ouă
RucolaRucola
SomonSomon
FasoleFasole
1
Borcanele asamblate pot fi răcite până la 6 ore.
2
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista