Somon afumat cu salată de ouă și fasole verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat cu salată de ouă și fasole verde. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.7 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, maioneză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Somon afumat la tigaie cu fasole verde și arpagic, Fasole verde cu slănină afumată, și Fasole Verde Cu Paprikan Afumat Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 2 litri de apa), neacoperita, pana cand este crocanta.
Se scurge și se transferă într-o baie de gheață pentru a se răci. Se usucă.
Bateți împreună muștar, șalotă, oțet, ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și aruncați cu fasole.
Amestecați împreună ouăle, maioneza, țelina, arpagicul, coaja și sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Împărțiți rucola între borcane și stratificați deasupra fasole, somon și salată de ouă.
Borcanele asamblate pot fi răcite până la 6 ore.
Se servește la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.