Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul afumat cu salată de ouă și fasole verde. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 479 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.7 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, maioneză, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Somon afumat la tigaie cu fasole verde și arpagic, Fasole verde cu slănină afumată, și Fasole Verde Cu Paprikan Afumat Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita (2 lingurite sare pentru 2 litri de apa), neacoperita, pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se transferă într-o baie de gheață pentru a se răci. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
3
Bateți împreună muștar, șalotă, oțet, ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și aruncați cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Ceapă Eșalotă
Oțet
Piper
Fasole
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Amestecați împreună ouăle, maioneza, țelina, arpagicul, coaja și sucul de lămâie, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Maioneză
țelină
Arpagic
Piper
Suc
Ouă
Sare
5
Împărțiți rucola între borcane și stratificați deasupra fasole, somon și salată de ouă.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.