Somon Afumat Canapcumbros
Dacă 43 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul afumat canap ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 34 de porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, ceapă mov și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tartine De Somon Afumat, Tartine De Somon Afumat, și Somon afumat și tartine de ou.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; bateți la viteză mică cu un mixer electric până se omogenizează.
Tăiați fiecare felie de pâine în jumătate în diagonală. Separați feliile de somon și tăiați-le în 34 de benzi.
Întindeți 1/2 linguriță amestec de cremă de brânză pe fiecare triunghi de pâine. Folosind un cojitor de legume, tăiați castraveții în 34 de felii subțiri.
Rulați o felie de castravete în interiorul fiecărei bucăți de somon; așezați peste crema de brânză întinsă pe triunghiuri de pâine. Dollop 1/2 linguriță amestec de brânză cremă peste somon.
Se presară cu ceapă și piper; garnisiți, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.