Somon Afumat Canapcumbros

Somon Afumat Canapcumbros
Somonul afumat canap de somon necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 25 de porții cu 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ou plus gălbenuș de ou, făină, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați Somon Afumat Canapcumbros, Tartine De Somon Afumat, și Tartine De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în 1/2-in. cuburi și înghețați într-un singur strat până la foarte rece, 10 până la 20 de minute. Într-un robot de bucătărie, rotiți făina și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și pulsați și opriți doar până când bucățile de unt au aproximativ dimensiunea mazării. Într-un castron mic, bateți ușor oul și gălbenușul cu 3 linguri. apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați amestecul de ouă, aproximativ jumătate la un moment dat, și pulsați până când se umezesc uniform și se țin împreună (poate fi necesar să adăugați încă 1 lingură. apă cu gheață în timp ce pulsați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Aplatizați aluatul în 2 pătrate aspre, fiecare aproximativ 6 in. larg. Înfășurați pătrate în hârtie de ceară. Se răcește până la rece, cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea 5 minute. Desfaceți și, pe o suprafață ușor făinată, rotiți jumătățile de aluat în 1/8-in.- pătrate groase, de la 10 la 11 in. fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați fiecare pătrat pe o foaie de copt cu margini și înțepați peste tot cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Coaceți până se rumenesc mediu, 25 până la 35 de minute. Se răcește pe tigaie, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Se întinde cu crme frache, împărțind uniform și se acoperă cu somon afumat și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se taie în 2-in. pătrate.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista