Somonul afumat canap de somon necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 25 de porții cu 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ou plus gălbenuș de ou, făină, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 12%. Încercați Somon Afumat Canapcumbros, Tartine De Somon Afumat, și Tartine De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați untul în 1/2-in. cuburi și înghețați într-un singur strat până la foarte rece, 10 până la 20 de minute. Într-un robot de bucătărie, rotiți făina și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și pulsați și opriți doar până când bucățile de unt au aproximativ dimensiunea mazării. Într-un castron mic, bateți ușor oul și gălbenușul cu 3 linguri. apă cu gheață.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de ouă, aproximativ jumătate la un moment dat, și pulsați până când se umezesc uniform și se țin împreună (poate fi necesar să adăugați încă 1 lingură. apă cu gheață în timp ce pulsați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Aplatizați aluatul în 2 pătrate aspre, fiecare aproximativ 6 in. larg. Înfășurați pătrate în hârtie de ceară. Se răcește până la rece, cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea 5 minute. Desfaceți și, pe o suprafață ușor făinată, rotiți jumătățile de aluat în 1/8-in.- pătrate groase, de la 10 la 11 in. fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați fiecare pătrat pe o foaie de copt cu margini și înțepați peste tot cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Coaceți până se rumenesc mediu, 25 până la 35 de minute. Se răcește pe tigaie, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se întinde cu crme frache, împărțind uniform și se acoperă cu somon afumat și capere.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.