Somon abia fiert cu parmezan mamaliga si ciuperci Consomm 4
Abia fierte somon cu parmezan Polentan și ciuperci Consomm CCA ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 5,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 558 calorii, 49G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Un amestec de mămăligă instant, file de somon, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Morcov Ciuperci Abia Tocană, Mămăligă Cu Ciuperci Parmezan, și Mamaliga cu crusta de parmezan cu carnati-Rago de ciuperci 6ult.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile buton într-o tigaie, acoperiți cu 8 căni de apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul la foc mic și gătiți timp de 3 ore.
Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, apăsând pe ciuperci pentru a elibera lichidul. Ar trebui să aveți cel puțin 2 căni de ciuperci. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă într-o cratiță și se lasă deoparte. (Stocul poate fi făcut în avans și refrigerat până la 3 zile sau congelat până la o lună.)
Tăiați ciupercile gyromitre sau morel, aruncând tulpinile și înjumătățiți-le. Deoarece aceste ciuperci pot fi deosebit de nisipoase, înmuiați-le în apă rece pentru a îndepărta murdăria. Ridicați din apă, clătiți și repetați încă de două ori.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare saut.
Se adaugă ciupercile, șalotele și usturoiul, se condimentează cu sare și piper și se fierbe până când ciupercile sunt fragede și au renunțat la lichid, dar nu sunt uscate, 10 până la 15 minute.
Adăugați 3 linguri de unt și pătrunjel și aruncați pentru a încorpora. Puneți tigaia deoparte.
Aduceți laptele, restul de 2 căni de apă și 4 linguri de unt la fiert într-o cratiță medie. Coborâți focul la foc mic.
Șoptind constant, adăugați încet mămăliga, continuând să bateți până când mămăliga este complet încorporată. Gatiti 5 minute. Polenta va fi foarte subțire.
Adăugați parmezanul și amestecați pentru a încorpora. Puneți tigaia deoparte.
Tăiați somonul transversal în felii de 1 inch. Trageți capetele fiecărei părți împreună, ca și cum ați închide o carte și fixați-o cu o scobitoare. Într-o caserolă rezistentă la flacără, suficient de mare pentru a găzdui toate fileurile de somon, aduceți 1/4 inch de apă sărată generos la foc mic. Condimentați fiecare file pe ambele părți cu sare și piper și adăugați în caserolă. Braconați ușor timp de 3 până la 5 minute, până când somonul este cald la atingere deasupra, dar totuși destul de rar deasupra și în interior.
Între timp, reîncălziți ușor bulionul de ciuperci, ciupercile sălbatice și mămăliga. Dacă ciupercile sunt uscate, adăugați încă o lingură de unt și puțină apă pentru a se umezi.
Pentru a servi, lingurați un cerc de mămăligă în centrul fiecărei farfurii. Lingurați 1/4 cană de bulion de ciuperci în jurul fiecărui cerc de mămăligă.
Așezați 2 file de somon pe fiecare pat de mămăligă și puneți ciupercile peste somon.
Am folosit ciupercile gyromitre foarte pământești pentru această rețetă, dar, deoarece unele tipuri sunt toxice dacă nu sunt gătite și toate sunt greu de găsit, oferim moreluri ca înlocuitor.
Retipărit cu permisiunea de la o întoarcere la gătit de Eric Ripert și Michael Ruhlman, 8002 Artisan, o divizie a Workman Publishing Company, Inc.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.