Somn cu Salsa de fructe condimentată

Somnul cu Salsa de fructe condimentată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 212 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de suc de mere, fructe tartinabile de caise, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fructele, puteți urma acest fel principal cu Ghimbir Fructe Clare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Somn Cajun cu Salsa de fructe, Fajita-Tacos De Creveți Condimentat Cu Salsa De Fructe De Dragon, și Salsa de fructe condimentată cu Chili: Brunch dulce și picant fără Gluten s {Partea 3} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați ambele părți ale fileurilor cu ulei.
Combinați coriandrul, chimenul, scorțișoara și cayenne; pune deoparte 1/2 linguriță.
Adăugați sare la amestecul de condimente rămas; frecați pe ambele părți ale fileurilor.
Într-o cratiță, combinați fructele tropicale, sucul de mere, oțetul și amestecul de condimente rezervat. Se aduce la fierbere; se amestecă fructele tartinabile.
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți fileurile la foc mediu-mare timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Se servește cu salsa de fructe; se presară pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.