Somn Cu Piper De Lămâie La Grătar

Peștele de piper cu lămâie la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 317 calorii. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente cu piper de lămâie, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Somn Cu Piper De Lămâie La Grătar, Somn De Lămâie-Piper, și Somn De Lămâie-Piper.
Instrucțiuni
Se toarnă sucul de 5 lămâi într-un castron de sticlă; amestecați sarea de mare și usturoiul.
Adăugați fileurile de somn, acoperiți și marinați la frigider 1 până la 4 ore.
Preîncălziți broilerul cuptorului la 400 de grade F (205 grade C) și setați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Scoateți fileurile de somn din marinată și scuturați excesul; aruncați marinada rămasă.
Așezați fileurile pe o tigaie de prăjire; presărați condimentul cu piper de lămâie, condimentul cu usturoi și ierburi și condimentul creol. Aranjați feliile de lămâie peste fileuri.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță, 12 până la 15 minute. Poate doriți să porniți broilerul complet în ultimele minute dacă vă place marginile peștelui înnegrit.
Presărați fileurile cu morcov mărunțit și pătrunjel pentru a garnisi.
Se servește cu pene de lămâie pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.