Soia galbenă picantă, linte și Curry de morcovi

Soia galbenă picantă, linte și Curry de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ghimbir, morcov, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Curry De Linte Galbenă De Conopidă, Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă, și Sunday Slow Cooker: tocană de linte roșie, Curry și morcovi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă pasta de curry; gatiti 1 minut.
Adăugați 1/2 cană bulion, morcov, ghimbir, ardei roșu și usturoi; gatiti 6 minute sau pana cand morcovul este fraged, amestecand ocazional.
Adăugați 3 1/2 căni bulion, linte și soia; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă coriandru, sare și piper negru. Împărțiți uniform între 6 boluri; dollop cu iaurt.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.