Soia galbenă picantă, linte și Curry de morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ghimbir, morcov, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Curry De Linte Galbenă De Conopidă, Curry de linte galbenă și nucă de cocos cu conopidă, și Sunday Slow Cooker: tocană de linte roșie, Curry și morcovi.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adauga ceapa; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă pasta de curry; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați 1/2 cană bulion, morcov, ghimbir, ardei roșu și usturoi; gatiti 6 minute sau pana cand morcovul este fraged, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați 3 1/2 căni bulion, linte și soia; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă coriandru, sare și piper negru. Împărțiți uniform între 6 boluri; dollop cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Soia
Linte
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.