Soft Fontina Mamaliga

Soft Fontina Mamaliga
Moale Fontina mamaliga nevoie de aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 2305 calorii, 52G de proteine, și 194g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,69 USD pe porție. Un amestec de bulion de pui, nucșoară, semolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mămăligă cu Fontinan și spanac, Mămăligă cu Fontinan și ouă, și Gratin de mămăligă cu ciuperci și Fontina.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați bulionul și smântâna și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați nucșoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Bateți mămăliga și grișul și gătiți la foc mic timp de aproximativ 20 până la 30 de minute, amestecând des, până când boabele sunt moi. Îndoiți brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Serviți imediat sau rezervați.
5
Pentru a încuraja mămăliga să iasă curat din tigaie, gătiți la foc mediu. Rulați o spatulă sau o lingură de lemn în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a curăța mămăliga. Nu amestecați, ci așteptați și urmăriți câteva secunde până când începe să se formeze o bulă mare și împinge mămăliga în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă imediat într-un vas cald.
7
Mămăliga poate fi făcută înainte și reîncălzită: adăugați 1/4 până la 1/2 cană de apă sau stoc, acoperiți vasul și reîncălziți la cuptorul cu microunde sau la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
8
Bateți bine înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Pentru mămăligă de masă: configurați 1 sau 2 blocuri de măcelar curate, netratate sau plăci de tăiat sau așezați pergament sau hârtie de măcelar peste o masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Se toarnă mămăliga caldă pe masa din fața oaspeților. Treceți boluri de sosuri și mix-uri. Fiecare oaspete se amestecă în toppingurile lor și mănâncă chiar de pe masă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista