Soba răcită cu Tofu și mazăre de zahăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 406 calorii, 21g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,44 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, sos ponzu, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Tăiței De Orez, Cu Carne De Porc, Mazăre De Zahăr Snap Și Tofu, Salată De Quinoa Cu Mazăre De Zahăr, Tofu Și Vinetă De Ghimbir, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde.
Instrucțiuni
1
Fierbeți ciuperca în apă într-o cratiță mică, acoperită, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați kombu și abia fierbeți, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură mare de sticlă, apăsând și aruncând solidele. Întoarceți 2 căni de lichid (adăugați apă dacă este necesar) în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
4
Adăugați sos de soia, mirin, ponzu, zahăr și 1/4 linguriță sare și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Zahăr
Sare
5
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul de susan, apoi se răcește în tigaie într-o baie mare de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Zahărul Blanch se fixează într-o oală mare cu apă clocotită nesărată până când este crocant, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare mare setată în baie de gheață pentru a opri gătitul. Ridicați strecurătoare să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați apăsările de zahăr într-un castron. Între timp, readuceți apa la fierbere. Blanch spanac până când doar ofilit, aproximativ 30 de secunde, apoi se răcește și se scurge în același mod. Stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați la snaps de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
5
Întoarceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Adăugați tăiței și gătiți conform instrucțiunilor pachetului, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
7
Scurgeți în colander și clătiți cu apă rece. Se răcește în baie de gheață până la foarte rece (adăugați mai multă gheață în apă, după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Se scurge bine.
9
Scurgeți cu grijă tofu și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
10
Tăiați în cuburi de 3/4 inch.
11
Bateți sosul, apoi turnați 1 1/2 cană de sos într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Adăugați tăiței, snaps de zahăr, spanac și jumătate de scallions și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Paste
Spanac
Zahăr
13
Serviți în boluri puțin adânci, acoperite cu tofu, scallions rămase și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ghimbir
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Stropiți cu o parte din sosul rămas și serviți restul pe lateral.