Snickerdoodles de la Crisco inox
Snickerdoodles de la Crisco bețe de copt pot fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 133 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 29 de fani. Dacă aveți pillsbury cel mai bun făină pentru toate scopurile, bicarbonat de sodiu, aromă de unt, bastoane de scurtare a legumelor și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 12%. Încercați Batoane de ciocolata cu branza de la Crisco baking bețișoare, (Coacerea cu copii) tort ușor de ciocolată - post de oaspeți de la coacerea în afara cutiei, și Tortul Galben Crisco al lui Grammy Bea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați 1 1/2 căni de zahăr, scurtare, ouă, lapte și vanilie în bolul mixerului electric. Bateți la viteză medie până se amestecă bine.
Combinați făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu.
Adăugați treptat la scurtarea amestecului la viteză mică.
Se amestecă doar până se amestecă.
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr și scorțișoară într-un castron mic. Formați aluatul în bile de 1 inch.
Se rulează în amestec de zahăr-scorțișoară.
Așezați la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease.
Coaceți 7 până la 8 minute. Se răcește 2 minute pe foile de copt.
Așezați pe rafturile de răcire pentru a se răci complet.