Snickerdoodles
Snickerdoodles este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, cremă de tartru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 21 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvizabil. Încercați Snickerdoodles, Snickerdoodles, și Snickerdoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, combinați untul, scurtarea, 1 1/2 căni de zahăr și ouăle și amestecați bine cu un mixer electric la viteză medie până când este cremos și bine combinat, 1 până la 2 minute. Cerneti impreuna faina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu si sarea si amestecati in amestecul de scurtare.
Într-un castron mic, amestecați împreună restul de 2 linguri de zahăr cu scorțișoara.
Formați aluatul în 1 bile de 1/2 inci (1 lingură pe bilă) și rotiți fiecare bilă în scorțișoară-zahăr. Aranjați bilele de aluat la 2 centimetri distanță pe foi de fursecuri negrease.
Coaceți două foi la un moment dat până când marginile cookie-urilor sunt setate, dar centrele sunt încă moi, 8 până la 10 minute, rotind foile la jumătatea drumului.
Transferați cookie-urile în rafturi de sârmă pentru răcire. Repetați cu bilele de aluat rămase. A se păstra într-un recipient etanș.