Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul, ciupercile și papioanele. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1427 calorii, 41G de proteine, și 54g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți hamsii, brânză parmesiană, fulgi generoși de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sneaky Spanac Ciocolata Ciocolata Briose, Mini Mac și ciuperci, și Ciuperci murate rapide.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare, aduceți apă sărată la fierbere. Gatiti pastele al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
În timp ce pastele se gătesc, încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie mare, largă, cu părțile laterale. Eu folosesc un AllClad 4 qt. saucier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciupercile și condimentați cu fulgii de ardei roșu și sare și piper. Gatiti incet, netulburat, pana cand ciupercile si - au dat lichidul si l-au reabsorbit-aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați usturoiul și amestecați și gătiți scurt. Împingeți ciupercile în lateral, adăugați untul și hamsiile în centrul tigaiei și gătiți și zdrobiți peștele în unt. Acum amestecați ciupercile înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Sperăm că pastele sunt acum gata, așa că scurgeți-le într-o strecurătoare și adăugați-le în tigaie cu ciupercile și hamsiile. Se amestecă, apoi se adaugă tot spanacul și se aruncă pentru a găti. Căldura pastelor va ofili / găti spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
6
Îmi place să servesc acest lucru într-un castron mare de servire puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți câteva linguri de ulei de măsline în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă pastele, spanacul, ciupercile se amestecă bine și se adaugă apă pentru paste, după cum este necesar, pentru a face puțin Cochet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Mixte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Așezați în vasul de servire. Se acoperă cu nuci de pin, pesmet, parmesian și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat