Snapper Întreg În Stil Sarandeado Prăjit

Snapper Întreg În Stil Sarandeado Prăjit
Prăjită Sarandeado stil întreg Snapper este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 977 calorii, 77g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, portocale, sos fierbinte îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 90%. Încercați Snapper Întreg În Stil Sarandeado Prăjit, Snapper în stil spaniol cu sos de ardei roșu prăjit, și Pescado Sarandeado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie mare de copt cu folie și punctați cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Fluture peștele tăind aproape pe jumătate orizontal și deschizându-se ca o carte. Tăiați cu grijă și îndepărtați coloana vertebrală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
3
Așezați peștele, cu pielea în jos, pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Rulați marginile foliei pentru a vă apropia de marginea peștelui pentru a preveni vărsarea sucurilor pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
6
Presărați peștele cu pudra de usturoi și apoi cu bulionul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
TomateTomate
PeștePește
7
Stropiți peștele cu sosul fierbinte și apoi strecurați limele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
VarVar
PeștePește
8
Tăiați și stoarceți sucul de portocale peste tot peștele. Apoi, folosind partea de carne a portocalei, periați peștele peste tot pentru a forma o pastă umedă deasupra peștelui. Puneți peștele cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
PeștePește
9
Coaceți peștele până când este gătit, aproximativ 15 minute. Porniți broilerul și fierbeți până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Serviți cu tortilla caldă pentru a face tacos și pene de var pentru a stoarce peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Revista