Snapper Întreg La Grătar
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Snapper întreg la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 391 calorii, 59G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pesmet, sare, rozmarin plus 1 lingură rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Snapper Întreg Roșu La Grătar, Snapper Creol La Grătar, și Tacos Snapper Roșu La Grătar.
Instrucțiuni
Aprinde grătarul. Clătiți peștele; uscați bine suprafețele și cavitățile.
Tăiați incizii superficiale într-un model încrucișat, la aproximativ 1 inch distanță, în fiecare parte a ambelor pești. Condimentează fiecare cavitate de pește cu 1/8 linguriță de sare. Puneți o crenguță de rozmarin în fiecare cavitate sau frecați cu 1/2 linguriță de rozmarin uscat. Frecați suprafața ambelor pești folosind 2 linguri de ulei, usturoiul, rozmarinul uscat proaspăt tocat sau Rămas 1 linguriță și restul de 3/4 linguriță sare.
Presărați firimiturile de pâine pe ambele părți ale fiecărui pește.
Stropiți ambele părți cu uleiul de lingură rămas.
Puneți peștele într-un coș de grătar sau pe un suport de grătar foarte curat. Gatiti la foc moderat timp de 7 minute. Întoarceți și grătați până devin aurii și tocmai ați terminat, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Scoateți peștele cu atenție, astfel încât să nu se lipească.
Serviți peștele pe un platou. Rulați un cuțit între carne și oase și ridicați fileul. Întoarceți peștele și repetați. Repetați cu ceilalți pești. Treceți pene de lămâie.
Snapper întreg prăjit: achiziționați un snapper de trei și jumătate de lire în loc de două mai mici. Pregătiți peștele în același mod prin Pasul 1, Folosind un sfert de linguriță de sare și ambele crengute sau o linguriță de rozmarin în cavitate.
Încălziți cuptorul la 450 în loc să aprindeți grătarul.
Puneți peștele pe un suport într-o tigaie de prăjire; gătiți până când tocmai ați terminat, aproximativ douăzeci de minute. Nu este nevoie să întoarceți peștele în timp ce gătiți.
Recomandarea vinului: Snapper este un pește delicat și, deși grătarul adaugă câteva arome mai puternice, veți fi cel mai bine cu un alb destul de neutru, dar crocant. Orvieto Classico atinge echilibrul perfect.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.