Snapper Înnegrit În Stil Cajun

Snapper Înnegrit În Stil Cajun
Stilul Cajun înnegrit Snapper este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 808 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Creole. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați paprika, piper cayenne, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Snapper Roșu Înnegrit, Vinetă De Snapper Înnegrită, și File De Snapper Roșu Înnegrit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați paprika, piper cayenne, piper alb, piper negru, sare, praf de ceapă, praf de usturoi, cimbru și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Piper AlbPiper Alb
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare timp de 10 minute sau până când este extrem de fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Înmuiați peștele în unt topit și presărați fiecare file generos cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
PeștePește
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4
Așezați fileurile de pește în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă 1 lingură de unt peste fiecare file. Gatiti pana cand stratul de pe partea inferioara a fileului devine negru, 3 pana la 5 minute. Întoarceți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
6
Se toarnă încă o lingură de unt peste pește și se gătește timp de 2 minute, sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista